Ženě utekl manžel za nejlepší kamarádkou. Teď vyhrála dvojitý jackpot

Neštěstí v lásce, štěstí ve hře. I tak by se dal popsat příběh ženy z latinskoamerické Kolumbie, které rok po rozchodu s manželem, který ji navíc opustil kvůli její nejlepší kamarádce, zlepšil náladu dvojitý jackpot v loterii. Podle deníku Daily Mirror si přišla dohromady na více než 7 milionů korun.

A peníze jí přijdou vhod. Po manželově útěku jí totiž na krku zůstala nejen dcera studující na drahé soukromé škole, ale také obří hypotéka, tvrdí britský deník Express. Kolumbijce se ale z platu švadleny nedařilo ohromné částky splácet. Přišla tak o veškeré úspory a hrozilo, že přijde také o střechu nad hlavou.

[chooze:article;value:475636]

Žena se proto ze zoufalství rozhodla, že zkusí štěstí, a za část zbývajících peněz si koupila dva tikety do loterie. Koupila je 17. ledna, na den přesně rok poté, co ji muž opustil. K překvapení celé země, včetně jí samé, byly oba výherní. Ze dne na den si tak vydělala 1 568 milionů kolumbijských pesos (7,489 milionu korun). Šlo o jednu z největších výher v historii Kolumbie.

Po výhře se jí samozřejmě opět ozval i její bývalý partner, aby jí pogratuloval. Žena ho ale rychle zchladila. Dodala však, že byla ráda, že jí nevolal jen kvůli penězům.

Vyplácela výherce i sebe. Majitele kasina zaměstnankyně obrala o 600 000 korun:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.