Moderní bydlení

Ženy se v plzeňské nemocnici pohádaly kvůli chrápání. Jedna z nich zemřela

Chrápání pacientky ve stejném pokoji se měla asi 80letá seniorka v plzeňské fakultní nemocnici v noci na pátek rozhodnout vyřešit tím, že přibližně stejně starou ženu na vedlejší posteli udusí polštářem. O případu jsme informovali v neděli. Web Krimi Plzeň v úterý přinesl informaci, že napadená žena v pondělí zemřela.

Není ale jasné, zda seniorka zemřela právě v důsledku nepříjemného zážitku. Na noční útok měl totiž podle nemocnice okamžitě reagovat zdravotnický personál. "Incident nezpůsobil zhoršení stavu pacientky, která byla napadena," ujišťovala ještě o víkendu mluvčí nemocnice Gabriela Levorová.

[chooze:article;value:495964]

Případem se nyní zabývá policie. "Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu proti životu a zdraví. Případem se dále intenzivně zabýváme," sdělila TN.cz mluvčí plzeňské policie Dagmar Brožová. Další informace k vyšetřování ale poskytnout odmítla.

Ani nemocnice nechce nic dalšího uvést, a to právě s odkazem na vyšetřování. "Omlouváme se, ale tento incident vyšetřuje Policie ČR a FN Plzeň se k němu nebude více vyjadřovat," sdělila Levorová redakci TN.cz v úterý. 

Podle lékařů až polovina Čechů trpí nekvalitním spánkem a silným chrápáním:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.