Žilková do nevěry Agátě nemluví. Je dospělá, tohle neřeším, vzkázala

[chooze:gallery;value:31221]

Herečka Veronika Žilková ve středu oslavila 63. narozeniny. Při té příležitosti pro ni její dcera Agáta Hanychová přichystala krásné překvapení v podobě malé oslavy, kam dorazily její děti. "Já jsem žádnou oslavu nechtěla, ale Agáta ji zorganizovala a zavolala všem bráchům a bylo to hrozně hezký," svěřila se pro TN.cz Žilková.

Žilkovou velmi potěšilo, že měla děti jen pro sebe. "Já jsem byla hrozně šťastná, že jsme měli společnou večeři jenom s dětma, bez partnerů, bez vnuků, jenom ta základní skupina těch pěti dětí. Takže to bylo moc hezký," doplnila.

[chooze:article;value:578827]

Stejný den, kdy se konala oslava, ovšem Agáta zamávala českým showbyznysem tvrzením, že se svým manželem Miroslavem Dopitou spala i během desetileté pauze. Žilková o tom však nechtěla nic slyšet. "Vůbec nevím a nebudu nic komentovat. Nebudu řešit kauzu jiných dospělých lidí. To zavolejte jim, ne mně," reagovala herečka. 

Večer si touto záležitostí nenechala zkazit. "Vůbec. Já hlavně o ničem nevím a ani nechci. My se na mých narozeninách bavíme o mých narozeninách a o našich rodinných vazbách. Byla jsem ráda, že jsme se ve středu sešli jako jedna rodina a že to bylo takhle krásný, a tím to hasne," uzavřela herečka a doplnila, že se cítila jako v seriálu Jedna rodina, ve kterém hraje její syn Vincent Navrátil.

Hanychové došla trpělivost. Na Soukupa podala žalobu (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.