Žilková má zálusk na staršího muže. 14 let je ideální věkový rozdíl, tvrdí

[chooze:gallery;value:32465]

​Veronika Žilková v úterý večer zamířila na galavečer k oslavě narozenin 30 let TV Nova. Setkala se tam s řadou hereckých kolegů i přátel. Přiznala však, že do oka jí padl hlavně herec Pavel Nový, který si srdce diváků získal díky komedii S tebou mě baví svět.

Žilková využila situace a s tehdejším idolem žen se vyfotografovala a svěřila se, že i teď kouzlu charismatického herce podlehla. Podle ní by se k sobě hodili. "Takový pěkný pár, on 76 let, ona 62 let. Ideální rozdíl," pochlubila se Žilková na instagramu snímkem, kde se k Novému tiskne.

[chooze:article;value:542453]

Celou slavnostní akci si herečka prý moc užila. "Byla jsem na úžasném večírku 30 let Novy. Bylo tam asi 80 procent lidí, kteří se narodili v průběhu Novy a jsou jí vlastně odkojení, ale my jsme se tam sešli veliký stůl těch lidí, co tam pracovali před 30 lety," svěřila se herečka ve svém cvičeníčku na instagramu. Mezi nimi byl i Nový.

Společně zavzpomínali na dobu, kdy byli v jednom kole. "Vzpomínky jsou ráj, který vám nikdo nevezme. Když člověk prožívá tuhle aktivní dobu, tak si neuvědomuje, jak je to krásné," dodala Žilková. Setkala se však i s mladšími kolegy, zábavu si užila například se zpěvákem Milanem Peroutkou a jeho manželem.

Kartářka si posvítila na milostné pletky osobností. Vztah Žilkové stojí na sexu, tvrdí (1/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.