Žilková musela v noci na pohotovost. Útok agresivního psa skončil zraněním

[chooze:gallery;value:32465]

​Žilkovou doma čekalo nepříjemné překvapení. Když se v neděli večer vrátila z práce, napadl jejího mopse Hapíka vlčák od sousedů a přes plot mu pokousal packu. "Když si myslíte, že po práci zažijete konečně klidnou noc, stiskne přes plot sousedovic vlčák nepřátelsky packu vašeho mopse. Následuje pláč, 15 stehů a pocit, že strašně toužíte po méně adrenalinovém životě," popsala herečka na instagramu hrůznou událost. 

Na veterině ho naštěstí ošetřili a lékaři mu kousance na pacce zašili. Mopsík se prý při návratu zdál už v pořádku, a dokonce se cítil na odvetu. "Pes Hapík byl u veterináře statečný, a když jsme v noci dorazili domů, zamířil ihned k plotu a chtěl si to s vlčákem vyřídit. Psí chlapská hrdost je silnější než bolesti," zasmála se Žilková.

[chooze:article;value:522196]

Podle herečky vyšel z celé situace malý pejsek jako hrdina, rozhodla se ho tedy právem odměnit. "Hned mu objednám dobré pochoutky," svěřila se na závěr herečka. Její fanoušci s ní souhlasili a zraněného mopsíka hned politovali.

"Vše se zahojí a bude zase fit, hodně štěstí a co nejméně bolesti pejskovi, držím mu palce," vzkázal Žilkové jeden z lidí na sociálních sítích. "Bez legrace, lituji vás, hned je nějaká starost. Nemocný pejsek si nemůže postěžovat jako člověk. Těch stehů má chudák dost, jen klika je, že to nedopadlo při samé smůle hůř, ale bude dobře," dodal další.

Hercem se může stát kdokoliv. Naučím to i židli, tvrdí Žilková (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.