Žilková se pochlubila skvělým vztahem s Vincentovou přítelkyní: Bea mi dala slib

[chooze:gallery;value:32465]

Veronice Žilkové dělají děti velkou radost. Vidí totiž, že jsou po boku svých partnerů velmi šťastné. Hezký vztah s nimi má i ona, oblíbila si i přítelkyni syna Vincenta Beu. "Říkali, že teď budou mít roční výročí, co se znají," svěřila se pro TN.cz Žilková.

Se svou potenciální snachou si hned padla do noty. "Já si s ní rozumím. Bea je hrozně hodná. Teď jsem se smála, protože jsme se s Beou domluvily, že já jí budu dělat zahradníka, protože Bea je z Ostravy a úplně nemá vztah k zahradě a já to zbožňuju," popsala herečka.

[chooze:article;value:551045]

Na oplátku se i ona zbaví činnosti, která jí moc nejde. "A já zase neumím moc s těma sociálníma sítěma. Takže jsme se domluvili, že Bea mi bude natáčet videa na instagram a já jí za to budu sekat trávník, zrovna ho sekám," pochlubila se přátelským slibem herečka.

Se synem a jeho přítelkyní žijí pod jednou střechou, dům a zahradu však mají rozdělenou. Podle ní je to tak ideální, protože rodina se sejde jen v případě, když chce. "V úterý jsme měli do půlnoci ohníček a je to vlastně fajn, že když se to podaří, tak spolu rodina může bydlet pohromadě a zároveň mít každý své soukromí," vysvětlila Žilková.

[chooze:article;value:553553]

Hlavně ona se snaží, aby se s dětmi snášela co nejlépe a nedělala jim nic nepříjemného. "Je to hlavně o těch starých lidech, jako jsem já, aby to respektovali a nelezli mladým, kam nemají," dodala herečka.

Žilková promluvila o vztahu s rockerem. Ke Stropnickému už se vůbec nezná (5/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.