Žilková šílí strachem: Starší přítel dcery Korduly (17) nedá herečce spát

Kordula Stropnická si vyrazila do kina se svým 18letým přítelem a štěstí z ní vyzařovalo na všechny strany. Se svou novou láskou si neustále vyměňovala zamilované pohledy a dotyky. U toho sice nechyběla ani její maminka, páru se ale snažila dát co největší soukromí.

"Děti jsem pouze doprovodila. Já jsem šla hlavně se svým vnukem Kryšpínem a synem Vincentem. Kordulku jsem nechala jít samotnou s jejím přítelem a po konci jsem na ně počkala," prozradila TN.cz Veronika Žilková.

[chooze:article;value:478299]

"Já respektuju soukromí Kordulky. Nikdo by si nepřál, aby jeho maminka komentovala cokoliv okolo milostného života svého dítěte. Já to respektuju, a proto se k tomu nechci nijak vyjadřovat," popsala herečka s tím, že má opravdu velký strach, aby o své dceři neprozradila nic, co by jí mohlo být nepříjemné. Zatím je v tom snad úspěšná.

[chooze:gallery;value:29646]

​Kordulka už je přece jen skoro dospělá a soukromí si řídí sama. A zdá se, že se jí to daří. "Kordulce je 17 a jejímu klukovi 18 a já jim to moc přeju," doplnila Žilková.

Šťastná může být i za svou starší dceru Agátu Hanychovou, která, jak se zdá, potkala konečně toho pravého. Po boku televizního magnáta Jaromíra Soukupa jen kvete a čeká jejich první společné miminko.

Jak se Žilková těší na své čtvrté vnouče? Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.