Žilková vzpomíná na svou maminku. Ukázala dojemnou fotografii tří generací

[chooze:gallery;value:32465]

​Veronika Žilková zavzpomínala na svou milovanou maminku Olgu, která zemřela během předloňských Vánoc. "Naše milovaná maminka i babička by v pátek oslavila 100 let. Téměř se jich dožila," napsala herečka k fotografii, kterou sdílela na sociálních sítích.

Na ní jsou hned tři generace žen jejich klanu: babička Olga, maminka Veronika a její dvě dcery, starší Agáta a mladší Kordula. "Moc na tebe, maminko a babičko, vzpomínáme," svěřila se Žilková, kterou odchod matky velmi zasáhl.

[chooze:article;value:555927]

Za celou rodinu se jí proto rozhodla poděkovat. "Děkujeme ti za to tvoje množství lásky, které jsme od tebe dostali: tvoje 3 děti, 11 vnoučat a 11 pravnoučat," podělila se herečka o široký výčet všech potomků a generací, jimž paní Olga vdechla život.

Před rokem do rozvětvené rodiny přibyla i malá Rozárka, kterou má Hanychová s Jaromírem Soukupem. Žilková si tak užívá roli babičky naplno. "Vzpomínka. Foto dvě hodiny po porodu. S Kryšpou jsme se šli poklonit nové princezně naší rodiny. Bez make-upu a spánku, ale s velkou radostí a dojetím," podělila se Žilková o pocity štěstí, když se holčička narodila.

Žilková promluvila o vztahu s rockerem. Ke Stropnickému už se nezná (5/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.