Žít dvojí život je náročné, na pódiu jsem ale šťastná, říká Jana Bastien

Šimurdová pracuje v oboru estetické medicíny. Přiznává ale, že doktorkou být původně nechtěla. "Já jsem chtěla být stále umělkyně, zpěvačka, herečka a tyto prostě umělecké směry. Možná zafungovala trošku páka od mých rodičů," řekla. Zároveň ale doplnila, že je ve svém zaměstnání spokojená.

Uměleckému žánru se ovšem nakonec také věnuje, a to pod pseudonymem Jana Bastien. "Já jsem zpěvačka vlastně ve čtvrtek, pátek, sobotu a neděli. V tyhle dny jsem ve studiu nebo prostě něco skutečně dělám, nějaké rozhovory, případně natáčím videoklipy nebo vystupuji, takže já jsem v tom vlastně doma," dodala.

[chooze:article;value:562082]

Žít dvojí život není pro Šimurdovou úplně jednoduché. Našla ovšem vychytávky, jak celou situaci vyřešit. "Je to velmi náročné, hlavně z hlediska času, protože skutečně mám naplánovaný harmonogram i po půlhodinách. Každý z managementu či už vlastně z hudby nebo prostě na klinice vidí do mého diáře," popsala. 

"To znamená, že když někde jsem, tak skutečně všichni vědí kde. A když potřebuji něco přehodit, tak se vlastně neptají ani mě, ale v podstatě mezi sebou," doplnila vzápětí.

Kromě časového zápřahu je pro ni poněkud náročnější i cestování. "Ordinujeme v Ostravě a zpěvačka jsem v Praze, takže přejezdy přes ten týden, to je zážitek. Ale baví mě to, miluji to a jsem tak šťastná," upřesnila.

[chooze:article;value:561933]

Vystresovat dokážou "zpívající doktorku" i přípravy na koncerty. Nicméně při vystoupení veškerý stres poleví. "Když už přijdeme na stage, tak já jsem velmi šťastná a vlastně skutečně s těmi lidmi zapařím," dodala.

Lidé jí pak přízeň zase vracejí v ordinaci. "Je to strašně milé, když klient otevírá dveře a říká, že viděl můj nový videoklip a že je super. Hned je ta návštěva odbourána od toho stresu z bílého pláště," popsala.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.