ŽIVĚ: Speciální vysílání na Nově. Sledujte aktuální dění kolem prezidentských voleb

Desítky lidí v terénu, nejmodernější technika, živé vstupy přímo z místa dění. Tak vypadá sobotní volební vysílání na Nově, které odstartovalo ve 13 hodin. Kamery sledují oba kandidáty na prezidenta, oba volební štáby – Babišův na pražském Chodově, Pavlův v prostorech Fora Karlín. Kromě moderátorů jsou na místě i političtí reportéři, kteří přinášejí aktuální informace.

Další volební studio je přímo v sídle televize Nova na pražském Barrandově. "Přijdou tři hosté. Bude tady pan Žantovský, Alžběta Králová, politická marketérka, a bude tady pan Svoboda," navnadil na vysílání před jeho zahájením moderátor Rey Koranteng.

[chooze:article;value:486670]

Průběžné výsledky po zahájení sčítání hlasů bude prezentovat Bára Divišová v přenosu z Alšova nábřeží. Krátce po druhé hodině odpoledne by měla začít přicházet první čísla. Jasno o výsledku by potom mělo být kolem půl čtvrté odpoledne.

Vedle kontinuálního vysílání na hlavním kanálu začalo už ve 12 hodin i živé vysílání TN Live. To můžou diváci sledovat nejen na internetu a videoportálu Voyo, ale i na chytrých televizích pod červeným tlačítkem.

"TN Live bude divákům nabízet odlišný obsah oproti tomu volebnímu vysílání na televizi Nova, ale budeme se vzájemně doplňovat," vysvětlil koncept vysílání vedoucí redakce pro program TN Live Vladimír Hoť.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.