Život po Výměně: Na rodinu si jen hráli, byla to přetvářka, tvrdí Martina

V poslední Výměně se diváci seznámili s Ivkou a Pavlem. Ivce vadilo, že ani v pokročilém věku nejsou sezdaní. Pavlovi dala několikrát jasně najevo, že touží po svatbě. Po Výměně se to ale nezměnilo. "On si mě nevzal a asi si mě ani brát nebude. Žijeme si pořád svůj styl, že jsme spolu, respektujeme se, nenadáváme si, nemáme konflikty," popsala život po Výměně Ivka.

Uvědomili si ale díky reality show, jak se mají rádi. "Má mě rád, chce se mnou být a vyhovujeme si ve všech stránkách. Od Výměny jsme neměli žádný konflikt. Změnilo se to, že jsem u něj získala trvalé bydliště," zmínila Ivka, které mimo jiné i vadilo, že Pavel chodí třikrát týdně na pivo. "Zpohodlněl jsem a piju doma jen lahváče," doplnil Pavel. 

[chooze:article;value:512986]

​Na druhé straně Martina vztah Ivky a Pavla nevidí zdaleka tak idylicky. "Přišlo mi to jako přetvářka. Paní mluvila o tom, jak žije úklidem, přitom měla sama nedostatky jako třeba prach na kotli v koupelně. I paní dokonalá nebyla tak dokonalá, jak prezentuje. Překvapovalo mě, že spolu vůbec nemluví. Na rodinu si jen hrají," tvrdí Martina.

Ivka si za svým úklidem ale stojí a rozhodně neplánuje nic měnit. "Nechtěla bych žít tak, jako ta mladá paní v druhé rodině. Podle mě ženská drží domácnost. Od ní jsem slyšela jen výmluvy, že chodí do práce, to chodí každá ženská, ale měla by si při tom umět udělat doma i pořádek," oponuje.

[chooze:article;value:512003]

​Rodina Martiny se ale po Výměně má lépe než předtím. "Víc si vážíme jeden druhého, snažíme se spolu víc být a trávit víc volného času spolu. Pochopili jsme, že se všechno netočí jen kolem práce a úklidu doma, že je důležité být spolu jako rodina," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.