Život po Ztracené rodině: David se svou maminkou tráví důležité chvíle

Natáčení s Davidem skončilo šťastným setkáním, na které vzpomínají i moderátoři pořadu. "David chtěl tu maminku potkat a poznat, ale myslím, že ji nechtěl moc obejmout. Byl naštvaný, že ho odložila. Až my jsme zjistili, jak to doopravdy bylo," zmínil moderátor Mirek Vaňura.

"David žil 30 let v omylu. Domníval se, že je a byl nemilován. Zažil mnoho bolesti ve svém životě a postavil kolem sebe ohromné zdi. Ale v tomto pořadu se dozvídá, že byl milován a hledán celý život," popsala moderátorka Tereza Pergnerová. 

[chooze:article;value:522289]

​Kvůli špatné situaci v rodině byl David jako malý odebrán a na základě toho se jeho maminka pokusila o sebevraždu. "Po hromadě let jsem se dozvěděl úplně jinou realitu, než které jsem věřil. Všechno je úplně jinak," říkal v pořadu David se slzami v očích.

V průběhu dílu změnil tvrďák David svůj přístup k biologické rodině o 180 stupňů. "Nejdřív ta jeho máma pro něj byla ta paní, co ho porodila, pak to byla paní, co měla být jeho matka, pak najednou to byla mamka, pak už to byla maminka a pak jí šel koupit kytku, než se viděli," podotkl Vaňura s tím, že od nich pár měsíců po natáčení dostal fotky, jak spolu slaví Vánoce.

Podívejte se na celý rozhovor s moderátorem Vaňurou:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.