Životní krok Ivany Gottové a jejích dcer. Přestěhují se do vily za téměř 70 milionů

[chooze:gallery;value:34324]

​Kam půjde Ivana s dcerami, zatím nebylo jasné. Týdeníku Rytmus života se však podařilo zjistit, že Gottovy holky už mají nové bydlení. Manželka zpěváka totiž měla prostřednictvím své firmy Karel Gott Agency koupit vilu na pražské Císařce.

Za novostavbu měla Ivana zaplatit 68 milionů korun. Ta je ale stále ve fázi výstavby a zařizuje se. Už brzy by se ale rodina měla stěhovat do nového domova.

[chooze:article;value:532807]

Vila dostala název Malbec, její dispozice jsou 5+kk a pozemek má 1 004 metrů čtverečních. Nachází se v nově zbudované ulici Císařská vinice. Tam v současné době stojí jen jeden trojdomek a další tři vily. Jinak je ulice zatím prázdná.

Co bude s vilou na Bertramce?

Karel Gott prožil ve vile na Bertramce 45 let svého života. Minulý rok učinila Ivana s dcerami velké rozhodnutí. "Rozhodla jsem se spolu se svými dcerami, že u příležitosti Karlových nedožitých 85. narozenin a pátého výročí jeho odchodu zpřístupníme náš dům v ulici Nad Bertramkou," oznámila Ivana na facebooku.

Vila se tak promění v muzeum a ponese název Villa Gott. Otevřít by se měla ve druhé polovině letošního roku. "Vím, že by ho těšilo, že se náš rodinný dům otevře veřejnosti. Na fotografii Jaroslava Tatka z roku 1992 je vidět, že pro Karla bylo přirozené pozvat si občas domů 'na Bertramku' své příznivce. Chtěla bych, aby to tak bylo i v budoucnu. Věříme, že Villa Gott se stane místem pro vás, kteří jste ho milovali a nezapomněli na něj. O detailech vás budu postupně informovat," doplnila vdova.

[chooze:article;value:465317]

S rozhodnutím Ivany ale nesouhlasí Gottova nejstarší dcera Dominika. Podle ní by její tatínek s vybudováním muzea ve vile nesouhlasil. Více informací se dozvíte v tomto článku na TN.cz.

Dara Rolins na Slavících zavzpomínala na Karla Gotta. Podívejte se (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.