Zkažená dovolená Kateřiny Brožové: Doma jí utekl pes, nabízí tučnou odměnu

[chooze:gallery;value:33494]

​Exotickou dovolenou Kateřiny Brožové zkazila nešťastná zpráva. Její pes Jorgy utekl z kliniky, kde ho nechala hlídat. "SOS! Prosím o pomoc. Můj Jordy se ztratil v Praze Řepy, utekl z kliniky Jaggy, když ho venčili," sdílela zničená herečka na instagramu.

Nálezci jejího čtyřnohého přítele se rozhodla vyplatit pořádnou odměnu. "Je moc hodný, určitě je vyděšený. Prosím pomozte. Odměna je 30 000 korun," slíbila Brožová. "Prosím, sdílejte, prosím, hledejte. Je moc hodný, ale vyděšený. Odměna 30 000 korun nálezci," upřesnila v dalším příspěvku. Pokud by někdo Jordyho spatřil nebo ho našel, má se rychle ozvat. "Kdybyste ho někdo viděl, volejte na číslo 602 334 385," poprosila Brožová.

[chooze:article;value:531103]

Ještě v úterý večer přitom herečka sdílela několik fotografií a videí z nádherné pláže. "Když slunko zapadá a před chvílí mě pohladily vlny," popsala herečka, která si užívala kýženou relaxaci plnými doušky, na dovolenou se totiž dlouho těšila.

"Já jsem tak šťastná. Ano, míříme do ráje v Indickém oceánu," napsala Brožová ke snímku z letadla. Její vysněný odpočinek se však rázem změnil ve strach o milovaného mazlíčka. 

Překvapivé léto hvězd: Brožová se vydala na ryby (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.