Zlatého slavíka v kategorii Zpěvačka vyhrála Ewa Farna. Lucie Bílá skončila druhá

[chooze:gallery;value:33932]

Kategorii Zpěvačka ovládla Ewa Farna. Slavíka přebrala se slzami v očích. "Chtěla bych poděkovat už kapele," řekla. Ocenila také své fanoušky mimo jiné za to, že vyprodali O2 arenu. 

 Na druhém místě skončila Lucie Bílá. "Moc si toho vážím," prohlásila. Poděkovala svým fanouškům. Bronzovou slavicí se stala Monika Absolonová. 

Objevem roku se stala Tereza Balonová. "Tohohle si opravdu velmi moc vážím," řekla.

Na červeném koberci moderátorky vyzpovídaly hosty

Do venkovního studia TN Live v pražském Foru Karlín dorazila řada hvězdných hostů. Nechyběly ani unikátní reportáže nebo přímý přenos na několik kamer z příchodů předních tváří českého showbyznysu na červený koberec.

Ve studiu byli také stylisté a návrháři Martina Pipková Loudová a Michael Kováčik, kteří zhodnotili, co si na sebe kdo oblékl, a přiblížili, jaký je vhodný dresscode na akci, jakou je Český slavík.

[chooze:article;value:530429]

​​Mezi hosty, které medorátorky vyzpovídaly, jsou například tenistka Petra Kvitová, moderátor Leoš Mareš nebo zpěvačka Dara Rolins. Vše můžete sledovat ve speciálním vysílání TN Live a v tomto článku od 17:30 do 20:20.

Prvním hostem Veroniky Petruchové byl Jan Bendig. Ten prozradil, že hudba je pro něj lék. Před Forum Karlín za ním přišly i jeho fanynky. "Miluju vás," vzkázal jim. Na Slavíky si připravil několik outfitů. Následně se stal obětí útoku na červeném koberci. Někdo k němu přiběhl a hodil na něj bílý prášek. Zpěvák ale vše v pohodě a s úsměvem zvládl.

Na Slavíky přišel i MMA zápasník Attila Végh. "Jdu si užít tento krásný večer v tomto krásném kostýmu," prozradil. Doprovod mu dělá jeho manažer. Těšit se na něj večer můžete na pódiu. Těší se na moderátory Aleše Hámu a Ondřeje Sokola. "Já se nenechám," odpověděl na otázku, jestli se těší na vtípky dvojice.

[chooze:article;value:530563]

Tenistka Petra Kvitová má nejradši pop a rock. Z českých zpěváků se přátelí s Miraiem Navrátilem. 

"I kdyby to měl člověk dělat sám pro sebe, tak to bude dělat, protože bez toho nemůže být," řekl o hudbě na červeném koberci před Českým slavíkem rapper Marpo. Překvapil ale tím, jakou muziku má nejradši. "Hip hop český neposlouchám, poslouchám americké country," prozradil. Tento žánr dokáže poslouchat od rána do večera.

Jak bude probíhat vyhlášení ankety Český slavík, se podívejte v reportáži:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.