Zloději na sebe sami zavolali policii. Potřebovali pomoct odvézt lup

Zatímco policisté z okresu Polk hledali zloděje z obchodu Dollar Tree, on se mezitím i se svou přítelkyní skrýval v cizím domě. Pár hledal útočiště před zimou a při té příležitosti se rozhodl dům vykrást.

Pak se ale stalo něco, nad čím i ostřílení policisté nevěřícně kroutí hlavou. Jako by chtěla dvojice strážcům zákona usnadnit pátrání, zavolala na tísňovou linku, jak upozornil portál The New York Post.

Když operátor hovor přijal, na druhé straně nikdo nemluvil. Strážci zákona tak vyrazili na místo, odkud vycházel mobilní signál. Po příjezdu k domu zjistili, že v něm nikdo nebydlí. Dovnitř se ale snadno dostali odemknutými dveřmi.

[chooze:article;value:480936]

​Uvnitř ke svému překvapení našli 23letého muže a jeho o rok mladší přítelkyni, kteří se pokoušeli dům vykrást. Žena později policistům u výslechu řekla, že na tísňovou linku 911 volala proto, že potřebovali pomoct s odvozem nakradených věcí. Také sháněli odvoz na letiště, aby mohli strávit víkend v New Yorku, píše britský Daily Mail. "Mysleli jsme, že si dělá srandu," upozornil tamní šerif.

"Strážníci jim pomohli a také je odvezli," shrnula závěry vyšetřování kancelář šerifa okresu Polk s dodatkem, že místo letiště vedla cesta zmiňované dvojice přímo do okresní věznice. "Ostatně v naší věznici je to stejně mnohem lepší než v New Yorku," dodali muži zákona.

Tamní vyšetřovatelé si nyní z hlavního aktéra celého příběhu Martina Gonzaleze-Garcii a jeho přítelkyně Ashializ Roldan-Oscasiové dělají legraci. Šerif Garciu považuje za snad nejhloupějšího člověka na planetě, jak sdělil i při tiskové konferenci.

Pár byl obviněn z vloupání do domu, muž se navíc musí zpovídat i z krádeže v obchodě.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.