Zlomené žebro a zrušený koncert. Vondráčková se vzpamatovává z pádu ze schodů

Zpěvačka Helena Vondráčková v pátek pořádně vylekala své fanoušky. Při pádu ze schodů si podle prvotních informací poranila hlavu. Její manažer jí ale zavolal záchrannou službu a až v nemocnici se ukázalo, co úraz skutečně způsobil.

V neděli totiž zpěvačka uvedla vše na pravou míru. Fanoušky dokonce ujistila, že blížící se koncert v Kopřivnici stále platí. "Vyjma pohmožděnin, modřin a zlomeného žebra, které mne ale naštěstí neomezuje v dýchání, což je pro zpěv to zásadní, se na konání koncertu v Kopřivnici moc těším," vzkázala fanouškům.

Ty zároveň ujistila, že o ni po převozu do nemocnice bylo dobře postaráno. "V ÚVN mi provedli naprosto veškerá vyšetření, chovali se ke mne krásně a vynaložili veškeré úsilí, aby vyloučili jakákoliv vnitřní zranění," uvedla.

[chooze:article;value:522500]

​Kromě zaměstnanců nemocnice poděkovala i svým fanouškům a přátelům, kteří jí prý posílají povzbuzující zprávy. "Chodí mi jak od nás, tak i ze zahraničí," sdělila zpěvačka.

Kvůli úrazu ale musela přeložit koncert v Havlíčkově Brodě. Na něm měla vystoupit v osudný pátek, kdy se nehoda stala. Náhradní termín je naplánován na 26. října a všechny vstupenky zůstávají v platnosti.

"Fanouškům z Havlíčkova Brodu se omlouváme za komplikace," doplnil manažer a manžel Vondráčkové Martin Michal. Na následující dny zrušila zpěvačka veškeré aktivity a vzala si čas na rekonvalescenci. Se svými příznivci se má znovu setkat 22. září v Kopřivnici.

​Celebrity vzpomínají na maturitu. Nalízej se medu, radila babička Vondráčkové:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.