Změny po Výměně manželek s Ornellou: Velké stěhování a miminko

Veronika (39) a Michal (43) prozradili, jaká pro ně Výměna manželek byla. "Pro mě to bylo drastické, jak tam byly ty malé děti a starší pán. Ale když jsem je všechny poznala, tak docela dobré. Zvládli jsme to s Pepou, je to hodnej chlap, vycházeli jsme spolu dobře," zavzpomínala Veronika.

Lidé často znají Koktovy z médií, Veronika s Michalem ale ne. Ti je poznali až osobně a že jsou slavní, by na nich prý vůbec nepoznali. "Je to úplně normální rodina. Nic zlého nedělají. Nejsou povrchní, dá se s nimi posedět a pokecat," líbí se jim.

​Ornella si během pobytu u druhé rodiny ve Výměně manželek pořádně mákla, pracovala totiž v hospodě. "Pracovala, akorát nemyla nádobí," zavtipkoval Michal. Ornella se totiž nechala slyšet, že mytí nádobí nesnáší.

[chooze:article;value:507836]

Velký věkový rozdíl mezi Ornellou a Pepou na chvíli zarazil i Veroniku. "V druhé rodině mě překvapilo, že Ornella je mladá holka, ty tři děti beru, ale že si našla Pepu, že mu je 65. Tam ten věkový rozdíl je velký. Ale oni spolu jsou sehraní, když tam člověk je, tak to pozná, takže nakonec úplně v pohodě," doplnila.

Rodiny se i po Výměně vídají celkem pravidelně. "Voláme si, navštěvujeme se, oni sem k nám přijedou. Momentálně bydlí kousek od nás. Občas, když jim to vyjde, tak přijedou," prozradil Michal, že se slavný pár po Výměně přestěhoval na venkov, poblíž slapské přehrady.

Jinak se toho u rodiny moc nezměnilo, ale mají velkou radostnou novinu. "Nikolka (dospělá dcera, která u nich už nebydlí, pozn. red.) nám udělala radost, takže budeme babička s dědou," uzavřela Veronika.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.