Zmizelá Maddie by oslavila 20. narozeniny. Rodiče jí poslali krásný vzkaz

[chooze:gallery;value:31650]

​Je to už 16 let, co tehdy tříletá Maddie zmizela z hotelového pokoje v Praia da Luz v Portugalsku. Letos 12. května by oslavila 20. narozeniny. Rodiče Kate a Garry stále doufají, že je jejich dcera naživu.

"Všechno nejlepší, Madeleine!" napsali na svou oficiální stránku, kam zveřejňují nové informace z případu. K přání přidali srdcervoucí vzkaz. "Máme tě rádi a čekáme na tebe. Nikdy se nevzdáme," sdělili ztracené dívce.

"Stále je nezvěstná. Stále nám velmi chybí. Stále ji hledáme. A budeme tak dlouho, jak to bude potřeba," dodali McCannovi ke sdílenému odkazu videa, ve kterém vyzývají veřejnost, aby jim předala jakékoliv informace o zmizelé dívce. Pátrání po ní ale trvá už mnoho let a zatím bezvýsledně.

[chooze:article;value:503037]

​Hlavním podezřelým v případě zmizelé Madeleine je Christian Bruecker, který si v německém vězení odpykává trest za znásilnění, píše deník Mirror. V roce 2007 žil poblíž Praia de Luz, odkud dívenka zmizela. Ten ale obvinění o únosu Maddie odmítá.

Začátkem měsíce uspořádala rodina Madeleine vigilii u příležitosti 16. výročí zmizení dívky. Té se zúčastnila i Maddiina mladší sestra Amelie (18), která bylo osudnou noc s dívkou v pokoji. Jejich bratr se na události neobjevil.

Policie vyšetřuje německého občana kvůli podezření z vraždy Maddie:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.