Známe vítěze Survivoru! Finále bylo plné napětí

[chooze:gallery;value:36264]

​Dva a půl milionu korun a titul Survivora, to získal vítěz třetí řady nejdrsnější reality show v Česku a na Slovensku. Po napínavém 77 dní trvajícím souboji se jím stal Martin Mikyska alias Mikýř.

"Osobně jsem nejvíc překvapený z lidí, kteří si na úplném začátku mysleli, že to nevyhraju. Nerozumím tomu, co čekali. Při přijímačkách na VŠE jsem měl asi 92 bodů ze 100. Spočítejte si to. To nemohlo dopadnout jinak," vtipkoval komik.

"Ani nevím, jestli z toho mám radost. Radujete se, když si dokážete vyžehlit ponožky? Trochu jo, ale očekává se to od vás," dodal. Ve finále stanul proti programátorce Nikole Kabátové.

[chooze:article;value:558005]

​"Máme za sebou třetí a v této chvíli je jasné, že nejúspěšnější, sérii Survivor Česko & Slovensko. Zaslouženě vyhrál Mikýř. Celá druhá polovina byla famózní. Konečně jsme viděli, jak se Survivor má hrát," řekl moderátor Ondřej Novotný.

"Vzpomínám si na momenty, kdy jsme z režie se zatajeným dechem sledovali, jak to dopadne. Viděli jsme skvělé herní kroky, zrady i emoce a viděli jsme i vzdávání se. Survivor odhalí skutečné lidské povahy, to, jak se zachováte, když jste v úzkých," zhodnotila producentka Adéla Brož.

Komika Mikýře před Survivorem znali lidé na internetu zejména díky pořadu Mikýřova úžasná pouť internetem, který kombinuje zpravodajský formát s absurdním humorem.

[chooze:article;value:557802]

​Mikýř je bývalým úspěšným snowboardistou a několikanásobným mistrem České republiky ve slopestyle. Do Survivoru se hlásil už v minulosti. Účastnil se ho ale až letos, začal v kmeni Titánů a postupně se probojoval na pozici celkového vítěze.

Vítěz finální epizodu sledoval v úterý večer spolu s dalšími soutěžícími ze všech tří sérií a fanoušky pořadu v pražském klubu Duplex na Václavském náměstí.

Fanoušci pořadu se tradičně mohou těšit na bonusový pořad Survivor After, ve kterém na Voyo budou sledovat, jak se soutěžícím dařilo po opuštění ostrova v Dominikánské republice.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.