Známého influencera brutálně napadli v Písku. Domlátit ho mělo asi 20 lidí

"V noci z pátku na sobotu mě a další dva kamarády brutálně napadlo v Palackých Sadech v Písku asi dvacet Romů zcela bezdůvodně," napsal k fotografii zveřejněné na svém facebooku, kde je zachycen s hematomem kolem pravého oka. V dalším příspěvku uvedl, že jde o těžké ublížení na zdraví a vyjádřil obavy z trvalých následků.

Detailnější popis celé události přinesl server Antiyoutuber.cz, který citoval z konverzace Humiho s jedním z jeho kolegů z branže, který si říká Stay 12. Humi v ní popsal okamžiky, které údajnému napadení předcházely.

[chooze:article;value:546644]

"Jdeme o kus dál a tam bylo asi dvacet Romů. Seděli na lavičkách hned vedle a začali na nás volat jako: ,hej kluci, Kořene, Humi, pojďte s námi dát fotku’," popisuje Humi dění, které vyvrcholilo fyzickým útokem na něj a jeho kamaráda youtubera vystupujícího pod přezdívkou Nevídanej Kořen. Focení se ale zvrtlo a skupinka na oba youtubery zaútočila. 

"Najednou slyším, jak tam na nás nadávají. Začali nás hrotit. Teď do Kořena tam začali strkat prostě. Ten tam udělal nějaký kotoul, nebo co to bylo, protože ho shodili. Začali tam do něj kopat a všechno možný," cituje Antiyoutuber.cz z Humiho vyprávění. Ten navíc dodal, že když se svého kamaráda zastal, útok se obrátil i na něj.

Z Humiho popisu vyplynulo, že kromě něho a Nevídaného Kořena byl fyzicky napaden i jejich další kamarád, který se snažil situaci slovně uklidnit. Útočníci nakonec z místa utekli, protože kolemjdoucí zavolaly policii. „Kdyby tam tyhle svědkyně nebyly, tak bůhví, jak by to dopadlo. Jestli by nás tam ještě déle bušili, nebo já fakt nevím, co by se jako potom ještě dělo,“ dodal Humi s tím, že poté přijela záchranná služba a policie, která už celý incident vyšetřuje.

Policie k případu vydala síti X krátké prohlášení, ve kterém uvedla: "Napadením muže, který vystupuje na sociálních sítích pod nickem Humi, se intenzivně zabývají písečtí kriminalisté a to včetně možného rasového podtextu. Jelikož je tento útok předmětem řady diskuzí mezi místními obyvateli, tak bychom rádi vyzvali ke zdrženlivosti v rychlých soudech a prosíme o čas na řádné objasnění případu".

Pár měl na zastávce v Brně brutálně napadnout ženu. Mám malé děti, prosila je (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.