Moderní bydlení

Známému kytaristovi zemřela nevlastní dcera (†25). Poslal jí dojemný vzkaz

S obrovskou ztrátou se potýká kytarista kapely Guns N' Roses Slash. Předminulý pátek zemřela 25letá dcera jeho přítelkyně Lucy-Bleu Knightová, jak píše deník Daily Mail.

"Lucy-Bleu Knightová (6. prosince 1998), milovaná dcera Meegan Hodgesové a Marka Knighta, nevlastní dcera Samanthy Somers Knightové a Slashe, sestra Scarlet Knightové, nevlastní sestra Londona a Cashe Hudsonových, zemřela pokojně 19. července 2024 v Los Angeles v Kalifornii," oznámil kytarista na instagramu.

[chooze:article;value:567027]

Příčina její smrti zatím není známa. Kytarista kvůli úmrtí zrušil několik koncertů v rámci svého sólového turné, informoval deník The Independent.

O týden později pak prolomil mlčení znovu. "Moje srdce je navždy zlomené. Nikdy mi nepřestaneš chybět a budu vzpomínat na to, jaký jsi byla a stále jsi maják štěstí, smíchu, tvořivosti a krásy," napsal v nejnovějším instagramovém příspěvku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Slash (@slash)

"Nejjasnější světlo v životě tolika lidí, kteří tě tolik milovali. Útěchou mi je naděje, že už jsi v klidu. Budu tě milovat navždy," dodal. Lucy měla na instagramu 35 tisíc sledujících a údajně pracovala v talentové pobočce nahrávacího studia.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.