Známí rodiče Belladonny se dmou pýchou: Proslavila naši rodinu svou chytrostí

[chooze:gallery;value:33149]

​Belladonna si letošní léto užívala plnými doušky. "Byli jsme v Kodani, v Londýně a se všemi lovci jsme pak byli ještě v Berlíně, tam jsme strávili pět dní a bylo to velmi obohacující. Mně třeba přišlo zajímavé, jak jsou ty jejich děti chytré, zřejmě je to dědičné," zmínila Viktorie Mertová.

Geny také zapracovaly u lovkyně Belladonny, ta je totiž dcerou známých rodičů zpěvačky Zorky Jandové a muzikanta Zdenka Merty. Když Viktorie vyrůstala, neměla radost z toho, že jsou její rodiče známé osobnosti. Světu showbyznysu se vyhýbala obloukem, a tak oba rodiče její účast v Na lovu překvapila. 

[chooze:article;value:487956]

​"Nechtěla s tím showbyznysem mít nic společného. Takže mě nejvíce překvapilo, když se tam přihlásila a řekli jí, že by byla tím lovcem, že ji to zaujalo natolik, že by se o to i zajímala. To je vrcholný showbyznys. Bylo to pro mě překvapující. Já bych řekla, že konečně má taky kamarády, že se cítí velmi dobře mezi lovci. To je samozřejmě míněno s nadsázkou," řekli s úsměvem rodiče.

Ti si už odmalička všimli, že doma mají netradičně nadané dítě. "U nás to bylo normální, prostě jsme měli dítě, které si s námi povídá už odmalička. No, ale potom, když si začala ve třech letech číst sama a ve 3,5 letech jen tak psát, to už bylo trochu divné," zavzpomínala Jandová.

[chooze:article;value:518812]

​Na druhou stranu na svou dceru také prozradili, že rozhodně není neomylná. "Občas hrajeme deskové hry a znalostní, a to ona zase není taková královna, občas prohraje. Ale protože na to má spoustu času. V Na lovu jde o rychlost," prásknul na ni Merta. "Ale když na ni koukáme, tak jsme hrdí, že nás proslavila svou chytrostí," zmínila Jandová. "Já vím, že je chytrá, někdy až moc," doplnil manžel lovkyně Jiří Volák. 

Jinak se Viktorii Mertové v životě v podstatě daří, na co sáhne. Je úspěšná v práci, která je pro ni koníčkem, a domů se vrací k milované rodině. Na romantiku s manželem ale příliš času nezbývá. Za posledních pět let měli několik dnů jen pro sebe jednou. "Jinak jsme pořád s naší dcerou Májou, podnikáme výlety a cestujeme," prozradil Volák.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.