Moderní bydlení

Známý dětský psycholog Radek Ptáček (48) zmizel. Policie po něm pátrá

Policie pátrá po významném dětském psychologovi Radku Ptáčkovi. Měří 180 až 185 cm, má střední postavu, hnědočerné rovné vlasy a modré oči. Je mu 48 let, policie ale uvádí, že vypadá na 40 až 45 let. Pátrání na základě hlášení rodiny vyhlásila policie Středočeského kraje.

O pomoc s nalezením prosí i jeho kolega z oblasti psychologie Petr Hroch. "Kéž by se jednalo jen o nějaké nedorozumění, nějakou bagatelní mimořádnost, o nic vážného. Přesto si dovolím požádat o sdílení, o koukání kolem sebe, o přání všeho dobrého, i o modlitbu, kdo může a chce," napsal na sociální síť facebook.

[chooze:article;value:571960]

​Sám Ptáček je na sociálních sítích poměrně aktivní. V neděli ve večerních hodinách si na svůj facebookový profil napsal status, ve kterém uvedl, že po 25 letech v psychologii může říct, že to jediné, co je v životě důležité, je láska.

"Můžete dobře jíst, sportovat, ale když nemáte vztahy, je to stejně jedno. Nehledejte elixír dlouhého života, máte ho možná vedle sebe… Pečujte o toho druhého víc než o sebe… A jestli bych měl definovat to, co v životě opravdu zabíjí, je to samota… Samota vás zničí…pomalu a spolehlivě," napsal.

Policie žádá veřejnost, aby veškeré informace o pohybu pohřešovaného Radka Ptáčka sdělila na linku 158. Obrátit se lidé mohou i na nejbližší policejní služebnu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.