Známý pár si odjel užívat k moři bez dítěte. Jste rodiče na nic, vzkazují lidé

Josef Kůrka a Angie Mangombe jsou sice jedničky ve vymetání českých reality show, rodičovská péče jim ale podle jejich sledujících už tolik nejde. Již od příchodu z porodnice schytávají kritiku ze všech stran. Teď se do nich lidé obuli kvůli tomu, že odjeli na dovolenou k moři. Syna s sebou ale nevzali.

​To byla pro jejich fanoušky poslední kapka. "Na co sis dělala dítě, když ho furt odkládáš? Aby sis mohla žit svůj život jako předtím? Mít dítě je zodpovědnost. Je mi ho upřímně líto," pustila se do influencerky jedna ze sledujících na instagramu.

[chooze:article;value:515252]

​Angie se hájí tím, že je synovi u babičky nejlépe. "Mně přijde smutné, že je malému u babičky nejlíp. Vždycky jsem si myslela, že nejlíp je dítěti u matky. Ale asi jak u které," píše další.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Angeli Mangombe (@angie.mangombe)

Pár se ale komentáři nenechává rozhodit. "Vím, že se vám moje upřímnost líbí," vzkázala influencerka. "Upřímně vám povím, že si tuto dovolenou fakt užívám," připojila.

Není to ale poprvé, co lidé jejich výchovu podrobují kritice. V červenci je rozzuřilo například to, že pár odjel do Karlových Varů a tehdy 18denního chlapečka nevzal s sebou.

Pár se ale chvil jen pro sebe vzdát odmítá. "Ať mi to zkusí říct někde venku, že jsem špatná máma, v mojí pravačce je ještě síla," vzkázala tehdy a dodala, že už brzy začne s tréninkem boxu.

Jméno jako Želva Ninja? Angie z Výměny prozradila, jak zvládá těhotenství bez Pepy (03/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.