Znásilněná Soňa (22) je stále v bezvědomí. Pachatel uniká

Dvaadvacetiletá dívka, kterou někdo v noci na neděli znásilnil, surově zbil a na několika místech na těle i pořezal, je stále v bezvědomí. Podle portálu Noviny.sk je za tím intoxikace. Občas prý otevře oči, na většinu podnětů však nereaguje.

Po 26 hodinách pátrání ji před nemocnicí na bratislavském sídlišti Petržalka našli zdravotníci, kteří šli zrovna do práce.

[chooze:article;value:521776]

Soňa v sobotu večer chystala ve Slovenském národním divadle v Bratislavě vystoupení na počest operní pěvkyně Lucie Poppové. Když se ani po obědě druhého dne nevrátila domů, vyděšení příbuzní zalarmovali policii.

"Ve věci jsme zahájili trestní stíhání ve věci trestného činu znásilnění," oznámili strážci zákona na facebooku.

[chooze:article;value:521683]

Další podrobnosti neuvedli, po pachateli ale zatím podle všeho není ani stopy. Policisté proto žádají o pomoc každého, kdo si mohl v inkriminovanou noc něčeho všimnout.

"V případě, že byli občané dne 10. 9. 2023 v době mezi 3:00 a 4:00 svědky podezřelého chování neznámé osoby, respektive pokud zaregistrovali podezřele vypadající osobu se pohybovat v blízkosti prodejny potravin TERNO, respektive v blízkosti domova pro seniory na Vilové ulici, případně pokud tímto úsekem projížděli vozidlem vybaveným nahráváním kamerového záznamu, touto cestou je vyzýváme, aby nás kontaktovali," vzkázali.

Policie v Bratislavě po Soně pátrala 26 hodin. Přítel se o jejím nalezení dozvěděl během rozhovoru:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.