Znásilnění a brutální útok na Letné. Policie zveřejnila video s podezřelým

Od sobotního večera se pražští kriminalisté zabývají případem brutálního útoku na Letné v Praze. Ženu tam měl napadnout a znásilnit zatím neznámý muž tmavé pleti. Policistům se podařilo na kamerových záznamech objevit podezřelého.

"Na záznamech je zachycen podezřelý muž tmavé pleti, vysoký přibližně 180–185 centimetrů, oblečený ve světlé košili, bílých kalhotách a na nohou má bílé boty," uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina. S největší pravděpodobností jde podle něj o muže, který by mohl stál za napadením ženy.

V noci na sobotu se podle policie pohyboval na akci u metronomu na Letné. V sobotu pak oslovoval ženy na Štefánikově mostě. Policisté navíc pátrají i po druhém muži z kamerového záznamu. "Žádáme návštěvníky akce na Letné, kteří disponují fotografiemi s těmito muži, aby je předali policejnímu orgánu," dodal Hrdina.

[chooze:article;value:509935]

Druhý muž s longboardem v ruce měl podle policie společnou cestu s podezřelým. Mohl by tak být jedním z důležitých svědků.

Podle informací TN.cz se bude starosta Prahy 7 Jan Čižinský (Praha sobě) v příštím týdnu zabývat zlepšením bezpečnostní situace na Letenské pláni, sejde se kvůli tomu se zástupci policie a pražského magistrátu.  

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.