Zoufalá Hanychová sdílela jasný vzkaz: Kdybych se chovala jinak, ozval by se

[chooze:gallery;value:33140]

Pocity Agáty Hanychové jsou po rozchodu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem jako na horské dráze. Přestože bývalá modelka trvá na tom, že se rozešli jako přátelé, na sociálních sítích sdílí podivné vzkazy. Už v několika příbězích zveřejnila svou fotku s naštvaným výrazem, kde nechala hrát píseň Fuck You, v překladu Na**r si. 

Teď influencerka ve svém hudebním okénku otočila a začala hledat nedostatky na sobě. V příběhu na instagramu se podělila o snímek, kde našpulila pusu, a připojila k němu píseň Stupid Girls od americké zpěvačky Pink. "Hloupé holky, možná kdybych se chovala jako ony, tak by se mi ten kluk ozval zpět," zpívá se v překladu světoznámého hitu.

[chooze:article;value:522103]

Následně se přitvrzuje. "Porno, paparazzi, holky. Já nechci být hloupá holka. Jdi k Fredu Segalovi, tam je potkáš. Smějí se tak nahlas, až všichni zírají. Hledají taťku, co za ně zaplatí šampaňské," zní dále v populární písni.

Hanychová tak otevřela téma, zda by se jí v milostném životě dařilo více, kdyby nad věcmi méně přemýšlela a chovala by se jako v písni zmíněná hloupá holka. Aktuálně před ní ale stojí velká výzva, musí se vyrovnat s rolí matky samoživitelky, neboť ani s jedním z otců jejích tří dětí jí to nevyšlo. Může se to však změnit. Miroslav Dopita, otec Kryšpína, se k influencerce před pár týdny nastěhoval, protože se prý sám rozvádí.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.