Zoufalka bez hrdosti. Nesvačilovou kvůli aféře s Kolečkem šikanují

[chooze:gallery;value:30979]

​Je Nesvačilová definitivně z kolečka ven? To nejspíš se stoprocentní jistotou neví ani ona sama, ani Vignerová a možná ani Kolečko. Zamilovaná herečka ale už několik týdnů čelí nepříjemným urážkám na sociálních sítích.

A vzkazy ještě vyostřila středeční zpráva o tajné svatbě Kolečka s Vignerovou. "Ať si každý dělá, co chce. Ale tahle paní nemá žádnou hrdost," sepsula Nesvačilovou Agáta. 

[chooze:article;value:497349]

"Já tedy moc nechápu, co musíte být za člověka. Patrně jste docela zoufalka. Ono se vám to vrátí, nejste žádná hvězda a pana Kolečka brzy omrzíte i vy. Nicméně nechápu, ze vám není hanba takhle tahat chlapa od rodiny. O něm ani nemluvím, je to neskutečný nechuťák," napsala Valentina. "Na svatbě Kolečka a Anety jste taky byla? Chtělo by to nějaké přání novomanželům," rýpla si Marta.

Našli se ale i tací, kteří se Nesvačilovou před odsuzující smrští snažili bránit. "Vy jste tady všechny dámy na návštěvu psychologa, ne-li psychiatra. Jak si vůbec můžete dovolit soudit a plkat nad situací, do které naprosto nevidíte? Ale ono se všechno hodí na léčení mindráků, že?" vzkázala Edita.

[chooze:article;value:497303]

Kolečko se dal s Vignerovou dohromady v roce 2019, mají spolu syna Jiřího. Nesvačilová se objevila na scéně loni v létě, ve společnosti s ní scenárista byl ještě začátkem března. Vignerovou si tajně vzal za ženu dva týdny nato.

Vignerová si svatbu plánovala několik měsíců (5/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.