Zpátky k randění. Oblíbená moderátorka TV Nova se oklepává z rozvodu

Složité období moderátorky Ivety Vítové Lutovské ještě stále není u konce. "Ještě to trochu pokulhává, ale věřím, že to bude dobré. Sedá si to. Soudy nejsou ukončené, řeší se všechno a je tam ještě spousta nepříjemného, co nás čeká," popsala moderátorka TV Nova.

"Ale už je to rok a půl, takže spousta věcí se už obrousila. Už to přijímám, jak to je, a chci jen stabilní zázemí pro děti a pak už bude všechno dobré," doufá Vítová Lutovská.

[chooze:article;value:474739]

​Se stále ještě manželem mají dvě děti Anetku a Matěje. Teď jsou v péči Ivety, která se jim snaží co nejvíce věnovat. "Teď je to určené soudem styk dětí s otcem. Po soudu si to pak musí sednout. A to je možná ten největší kámen úrazu, protože když máte děti, tak se nemůžete rozejít jen tak a skončit. Ale musíte spolu nějak fungovat a nacházet řešení tak, aby to co nejméně děti vnímaly a aby je to co nejméně zasáhlo," doplnila. 

Přesto oblíbená moderátorka začíná dávat lásce novou šanci. "Randím. Vztah nemám, ale občas, když mám čas, tak na nějakou večeři zajdu. A je to fajn, uteču od každodenních starostí a je fajn, když víte, že je někdo, komu se líbíte a kdo hlavně stojí při vás," uzavřela Vítová Lutovská.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.