Moderní bydlení

Zpěvačka Mašková o bulimii: Fanynky to vycítily, nemohla ani zpívat

Mašková se netají tím, že se potýkala s bulimií a mentální anorexií. Ještě než o tom ale začala mluvit, její fanynky to vycítily. "Ony vycítily, že chodím dvakrát denně do fitka, každý den. Pořád jsem tam něco mlela o stravě, o tom, že jestli nebudu mít buchty, tak já nevím co. A začaly se ptát: 'Proč cvičíš tak často?'" popsala.

Když na tom byla nejhůř, její tělo se podle jejích slov začalo bránit. "Už jsem nemohla zpívat, což mi se v životě nestalo," řekla. "Hned po první písničce v tom představení se mi pořád motala hlava, měla jsem těžké nohy," dodala.

[chooze:article;value:565109]

Teď je údajně šťastná. Má za sebou dovolenou na Mallorce a užívá si letní koncerty. Hraje navíc v muzikálu. "Nemůžu si stěžovat. Snažím se dělat všechno, jak nejlíp dokážu, a postupně si prostě jít za tím, co bych si ještě přála dokázat," uvedla.

Úplně se jí ale své problémy ještě překonat nepodařilo. "Hlídám se, musím se hlídat. Je to i tím, že já vím, že kdybych se fakt upustila do váhy, ve které mi není dobře, že to neustojím," vysvětlila. Chodí prý i na terapie.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.