Zpěvačka Pártlová přiznala problém ve vztahu: Pořád nám to předhazují, běsní

[chooze:gallery;value:34535]

​Mají spolu dceru a jsou zasnoubení. Tím, že to Pártlové a Vařekovi klape, se ani jeden z partnerů netají. Zpěvačku ale trápí, že často slýchá o jejich velkém věkovém rozdílu. Sama je totiž o skoro 14 let starší než její snoubenec.

"Těhotná Martina Pártlová prozradila otce dítěte. Je to o 14 let mladší muzikant Josef Vařeka. Martina Pártlová oslavila výročí s o 14 let mladším partnerem. O 14 let mladší partner Martiny Pártlové je velký fešák. Zpěvačku Pártlovou požádal o 14 let mladší partner Josef Vařeka o ruku," objasnila zpěvačka na sociálních sítích, s čím se často setkává.

[chooze:article;value:437929]

Štve ji, že jim lidé věkový rozdíl neustále připomínají, přitom je podle ní očividný. "Jako je o 14 let mladší. No, a je důležitý to každýmu připomínat, protože jinak by si toho samozřejmě nikdo nevšiml," pronesla ironicky Pártlová.

Předsudky partnerům sice život neničí a jsou spolu šťastní, zpěvačka by však byla ráda, kdyby je společnost přestala odsuzovat. "No, já jsem spokojená. Hele, a Pepa určitě taky. Že jo Pepo? Že jo?," uzavřela vtipně zpěvačka.

Martina Pártlová prozradila, jakou píseň Marka Ztraceného má nejradši (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.