Zpěvačka Tereza Kerndlová měla dopravní nehodu. Šlo mi o život, popsala

[chooze:gallery;value:35813]

​Tereza Kerndlová všechny vyděsila snímkem v záchrance. Na sociálních sítích se svěřila, že v úterý měla autonehodu. "Momentálně jsem v Čechách, kde usilovně pracuji na dokončení svého šestého studiového alba, a jeden takovýto pracovní přejezd nás málem stál život," sdílela zpěvačka.

Ačkoliv pro ně musela záchranka, vyvázli bez vážných zranění. "Ale díky bezpečnému vozu jsme s mým manželem vyvázli jen s pohmožděninami a zablokovanou páteří," prozradila Kerndlová a ukázala snímek, jak již ošetřená leží v sanitce.

[chooze:article;value:117166]

Sdílela i video, kde je vidět, že auto, které do nich zezadu narazilo, skončilo napadrť. "Jeden náraz zezadu, když jsme stáli na konci kolony, a čtyři boční airbagy byly venku. Dávejte na sebe proto všichni velký pozor," varovala Kerndlová.

Nehodu potvrdili i policisté. "Krátce po půl sedmé došlo u Lipůvky k dopravní nehodě dvou osobních vozů. Fabia nedobrzdila do kolony a nabourala do volva před sebou. Dvě lehce zraněné osoby převáželi záchranáři," informoval TN.cz mluvčí policie David Chaloupka.

"My jsme na místo vyslali lékařskou posádku v péči jsme měli dva pacienty, jednalo se o ženu středního věku. Byla při vědomí a po ošetření jsme ji převezli do blanenské nemocnice. Druhým pasažérem byl muž ve středním věku, kterého jsme taktéž s lehkým zraněním převezli do stejné nemocnice," doplnila mluvčí záchranné služby Jihomoravského kraje Michaela Bothová.

[chooze:article;value:554222]

Kerndlová je vděčná hlavně záchranářům. "Chtěla bych strašně moc poděkovat za obrovskou profesionalitu a pomoc našemu integrovanému záchrannému systému ČR. Během chvilky se všichni o vše postarají za vás. Ještě jednou díky," uzavřela popová ikona.

Počet autonehod roste. Hlavní příčinou je nepozornost řidičů (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.