Zpěvačka věnovala svou poslední píseň malému synovi. Pak ji zabila rakovina

[chooze:gallery;value:34941]

"Dnes ráno ze svého domova, kde vyrostla, a obklopená milující rodinou, vstoupila Catherine pokojně do světla a lásky svého nebeského stvořitele," informovala o zpěvaččině smrti její rodina na instagramu ve středu. Rodina dále Catiným fanouškům poděkovala za veškerou podporu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Cat Janice (@cat.janice)

"Cat viděla, jak se její hudba dostává tam, kam nikdy nedoufala. Když ví, že její tvorba zajistí jejího syna, může odpočívat v pokoji," pokračovalo prohlášení. V lednu totiž Cat na svém TikToku prozradila, že veškerá práva na svou hudbu nechala přepsat na svého sedmiletého syna Lorena a prosila své fanoušky, ať si její tvorbu co nejvíce přehrávají. 

[chooze:article;value:543561]

Následně odhalila svou poslední píseň s názvem Dance You Outta My Head, která se stala obrovským hitem hlavně na TikToku. Skladba se dostala také do žebříčku prestižní hitparády Billboard, kde se v kategorii elektronické hudby vyšplhala až na 11. místo.

Lékaři jí diagnostikovali vzácnou formu rakoviny na začátku roku 2022. O několik týdnů později se svěřila svým fanouškům prostřednictvím emotivního videa. "Život je šílený. Jeden den si plánuju, jak strávím léto, a o dva týdny později jsem ráda, že jsem vůbec naživu," prozradila tehdy se slzami v očích.

Zpěvačka tehdy urychleně podstoupila operaci a chemoterapii a nad rakovinou se jí podařilo zvítězit. O několik měsíců později si však od lékařů vyslechla zdrcující zprávu. Zákeřná nemoc se vrátila, tentokrát se usadila na plicích, napsal portál Daily Mail.

Několik posledních týdnů svého života strávila hudebnice v hospicu a její zdravotní stav se rapidně zhoršoval. V lednu se ale ještě provdala za svého dlouholetého přítele. "Je to skvělé vzít si tak úžasného muže," vyznala mu lásku.

"Brzy budu volná. Vzlétnu do další dimenze a budu zářit jako milion světlušek létacích na nebesích a tančících s Bohem,“ napsala na sociální síť 20. února. Boj se zákeřnou nemocí prohrála o týden později v pouhých 31 letech.

Zemřel oblíbený herec a bavič Nemec (†52). Věděl, že jeho čas se blíží:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.