Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Svatba proběhla v Česku

[chooze:gallery;value:30000]

​Slovenský zpěvák Richard Müller se podruhé oženil. Informoval o tom web Plus 7 dní. Ve 63 letech si vzal svou o deset let mladší partnerku Vandu Wolfovou, se kterou je už 17 let a s níž má syna Markuse.

Svatba proběhla minulý týden ve čtvrtek, tedy krátce po zpěvákových narozeninách. Podle webu Topky.sk se konala nedaleko jihomoravského Znojma a účastnilo se jí asi sto hostů, včetně Müllerových dětí z prvního manželství Emmy a Filipa.

[chooze:article;value:564439]

Müller přitom dlouho tvrdil, že už se znovu neožení. "Svatbu neplánuju. Já už jsem jednou ženatý byl a nevyšlo to. Už bych se nikdy nechtěl dožít toho, že by se mi rozpadla další rodina," prohlásil na toto téma například.

První zpěvákovou ženou byla moderátorka Soňa Müllerová, kterou si vzal po pár letech chození v roce 1985. V roce 2000 od něj ale odešla a o rok později se rozvedli. Hlavním důvodem rozpadu jejich vztahu měly být drogy, které zpěvák v té době užíval. Pod jejich vlivem se například do naha vysvlékl na svém koncertě ve Zlíně. Na toto období odkazuje ve své známé písni Nahý II.

 Zpěvák Václav Noid Bárta: Když skládám hudbu, mé děti při tom tancují:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.