Zpěvák Richard Müller si prochází peklem: Má bolesti a musí na operaci

[chooze:gallery;value:30000]

​Špatně se pohybuje a koncerty prý musí zpívat v sedě. Známého interpreta Richarda Müllera už měsíce sužují zdravotní potíže. Začátkem roku si totiž vykloubil kotník a nebyl se na něj schopný ani postavit. Dokonce došlo na operaci, po níž byl zpěvák odkázaný na berle, jenže problémy neskončily.

"Absolvoval jsem už jednu operaci, u které nevím, jak vyšla, vzhledem k tomu, že v září bude druhá. Je to velmi, velmi nepříjemná záležitost, dost výrazně bolestivá a velmi omezující," svěřil se webu Nový čas Müller.

[chooze:article;value:489049]

Přesto však chce zpěvák dostát slibu, který dal fanouškům, a v létě zvládnout dlouho slibované turné. V poslední době však umělce noha trápila tak, že některé své koncerty byl nucen odzpívat v sedě. 

Už začátkem roku musel umělec, mezi jehož největší hity patří píseň Po schodoch, část turné zrušit. "Milí přátelé, je mi velmi líto, že už podruhé musíme překládat koncerty, ale moje noha je momentálně ve stavu, že na ní nemohu stát, a dokonce ani sedět," omluvil se v minulosti svým příznivcům zpěvák.

Zdravotní problémy Václava Neckáře. Po pádu ze schodů nemůže chodit (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.