Zpěvák zemřel ve svatební noc. Místo fotek vybírám pohřební věci, pláče vdova

Sotva se stihla radovat, že se z ní stala vdaná paní, už je z Brendy Wilson Flintové vdova a musí řešit pohřeb. Přišla o svou životní lásku. Její novomanžel, country zpěvák Jake Flint, zemřel ve spánku. A to jen několik hodin po svatbě, informoval portál CNN.

Flintova nevěsta zveřejnila na facebooku videoklip ze svatebního dne, na kterém s Jakem tančí a smějí se při pózování na portréty, s jednoduchým popiskem: "Nerozumím".

[chooze:article;value:477355]

​"Měli bychom si procházet svatební fotografie, ale místo toho musím vybrat oblečení, ve kterém pohřbím svého manžela," uvedla zdrcená vdova v jiném příspěvku. "Lidé nemají cítit takovou bolest. Mé srdce je pryč a já jen potřebuji, aby se vrátil. Víc toho nesnesu. Potřebuji ho tady," dodala.

Flintova bývalá manažerka Brenda Clineová skrze sociální sítě uvedla, že Flinta "milovala jako syna" a popsala ho jako "nejzábavnějšího, nejveselejšího, nejpracovitějšího a oddaného umělce, se kterým kdy ve své kariéře spolupracovala". "Prosím, modlete se za jeho novou ženu Brendu, Jakeovu drahou matku, jeho sestru a zbytek rodiny a přátel. Pro tolik lidí to nyní bude neuvěřitelně těžké. Milujeme tě, Jakeu. Navždy zůstaneš v našich srdcích," vzkázala.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.