Zpívající právník o Punčochářovi: To je pankáč, úplně jsem koukal

Hudba a právo. To jsou dvě věci, které se už dlouho prolínají v životě Petra Pečeného i díky kapele Doctor P. P. A na spojení obojího si nestěžuje. "Já to mám tak za ty roky hezky srovnané, že se samozřejmě živím právnictvím," řekl s tím, že hudba je pro něj vedle toho spíš styl života.

"Je úžasné, že každý víkend spadnu do úplně jiného světa. Tam mám úplně jiné starosti. Ti lidé jsou v poslední době na těch koncertech strašně pozitivní. Všichni si tam jdou na to pivo nebo na kořalku," pochvaloval si.

[chooze:article;value:557501]

Nestalo se mu údajně ani to, že by měl kvůli hudbě problém u klientů. "Já jsem hrál zábavovku, pak jsem byl na vysoké škole, dva roky na vojně, docela dlouho jsem toho nechal. Tak potom to bylo jediné, kdy jsem jako čekal, co se stane, jestli ti klienti nebudou mít problém," popsal svůj návrat k hudbě. " To bych se asi fakt zamýšlel, jestli budu pokračovat," dodal.

Mezi právníky se podle něj najdou hudební fanoušci. "Hodně lidí má rádo muziku. A hodně mě překvapuje, že mají často rádi třeba Doctora, ale hlavně mají rádi Tři sestry," řekl. A díky hudbě údajně potkává i další zajímavé lidi.

[chooze:article;value:553341]

"Teď jsme hráli na výročním koncertě v Bráníku s Třimi Sestrami. Bylo tam spousta lidí a byl tam kuchař Honza Punčochář," uvedl. "To je pankáč, ale to jsem úplně koukal. My jsme kamarádi, ale já jsem nevěděl, že on je takový pankáč," vysvětlil.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.