Zpověď bývalé moderátorky TV Nova: Hrůza a psychický kolaps po porodu

[chooze:gallery;value:35155]

​Shopaholic Nikol se snaží být ke svým sledujícím na sociálních sítích upřímná. "Krásné dobré ráno, dlouho jsem vás nepozdravila, a jelikož Hugys ještě spí – ne teda jako spánkem z noci, to už jsme vzhůru od pěti, ale tím druhým spánkem –, tak jsem si říkala, že vás tady pozdravím," rozhodla se k nim na instagramu promluvit..

Zmínila, že po těhotenství a náročném porodu je psychicky stále vyčerpaná. Některé následky se totiž na těle podepisují i teď. "Teď jsem si zase česala vlasy a prostě hrozný, fakt jako psychicky hrozný furt tahat ty chuchvalce vlasů, ale snažím se si v hlavě nastavit, že dělám maximum a že je to po porodu normální," vysvětlila bývalá moderátorka Snídaně.

[chooze:article;value:563422]

"Ale mám pocit, že za chvíli budu mít kouty. Teda kouty už mám, ale myslím, že je budu mít ještě větší a pojedu do Turecka, jak vždycky jsou ty videa, jak tam jezdí ti chlapi," zavtipkovala influencerka, že si novou kštici nechá nastřelit.

Už dříve zmínila, že některé proměny na jejím těle je pro ni těžké přijmout. "Po porodu je pro mě těžší přijmout svoje tělo. Na jednu stranu cítím obrovskou vděčnost, že právě díky němu jsem se mohla stát mámou tak úžasného stvoření, ale na druhou stranu svoje tělo v zrcadle nějak nepoznávám," svěřila se.

Velká výzva pro moderátorky TV Nova. Poprvé se prošly po mole (6/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.