Zpověď dcery Prachaře: Nikdy jsem nežila s mužem. Koukají na mě skrz prsty

[chooze:gallery;value:36408]

​Influencerka Mariana Prachařová se v podcastu Jakuba Kotka rozpovídala o svých milostných vztazích. Být v Česku 30letá single žena je podle ní těžké. "Je to jeden z důvodů, proč se těším na odjezd do zahraničí. Tam je tohle úplně normální. U nás mám pocit, že se ta společnost na nás, na ženy, kterým je třicet a nemají rodinu, děti ani přítele, kouká skrz prsty," svěřila se ve videu na youtube. 

Ač si Mariana prošla několika vztahy, žádný nevedl ke společnému soužití, na což se lidé podle ní dívají zvláštně. "Někdy se mi zdá, že mají lidi pocit, že jsem jako nemocná nebo že je se mnou něco špatně. I já sama nad tím pak přemýšlím a říkám si: Ty jo, třeba na mně něco špatně je. Ale pak když se kouknu na své kamarády v zahraničí, tak tam je to třeba úplně běžné," vysvětlila dcera Dany Batulkové a Davida Prachaře, která se plánuje přestěhovat do Anglie.

[chooze:article;value:555029]

Jenže v lásce se jí zatím moc nedaří. "Já jsem si prožila dlouhý vztah, když mi bylo 15, ten trval asi čtyři roky do mých 19. V té době jsme samozřejmě oba bydleli u rodičů. Vlastně jsme spolu ale žili, protože jsme spolu byli 24/7, ale nebylo to, že bychom měli vlastní byt. Ale takže nějaké soužití a velký vztah jsem zažila, ale ten mě bohužel nějakým způsobem do budoucna poznamenal," popsala Mariana.

"Žádný delší vztah jsem pak neměla, nebo měla jsem nějaké, ale nebylo to na to, že bychom spolu šli bydlet," doplnila. Jenže postupem času začala víc a víc vnímat, jak na ni její okolí tlačí. "Když jsem slavila třicetiny, tak už se mě na to začala ptát babička. Ty nejenomže cítíš tlak rodiny, ale i té společnosti, která se na tebe kouká skrz prsty," svěřila se influencerka. Podle ní ji někteří lidé soudí i za to, že se stále obléká jako teenager, jenže ona se tak prý cítí.

[chooze:article;value:498833]

Rozhodla se, že se do ničeho nechce nechat nutit. "Já si říkám i ohledně těch partnerů, že až přijde, tak přijde. Já nechci být ta holka, co chodí a hledá, řeší biologické hodiny. Zaprvé to chlapi prostě vycítí a já nechci být s někým jenom proto, že bych měla a že na mě společnost pohlíží, že na to mám věk. Já prostě chci najít někoho, s kým mi bude dobře, a když to bude v padesáti, tak to bude v padesáti," uzavřela Mariana.

David Prachař otevřeně: Promluvil o natáčení v Itálii i názoru na Bartošovou (5/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.