Zpověď Heleny Vondráčkové: Zažila jsem lásku na první pohled, přiznala

[chooze:gallery;value:34159]

​Zpěvačka Helena Vondráčková zazářila po boku Václava Neckáře v pohádce Šíleně smutná princezna. Mezi princem Václavem a princeznou Helenou to hned při prvním setkání pořádně zajiskřilo. Zpěvačka přiznala, že něco podobného sama zažila. "Věřím na lásku na první pohled, mně se to v životě stalo," usmála se Vondráčková.

Zpočátku ji mrzelo, že princezna Helena byla její jmenovkyní. "Já jsem byla trošku zklamaná, protože jsem si říkala, princezna Helena, to zní nějak divně, myslela jsem si, že budu mít nějaké honosnější jméno. Nicméně pak jsem si na to zvykla a zjistila jsem, že ten záměr pana režiséra byl namístě," svěřila se zpěvačka.

[chooze:article;value:532910]

"Ta pohádka nebyla myšlená jako sen, ale byla spojená s realitou. Nejdřív jsem byla holka, která má zástěru a šátek a je obyčejná, a pak se z ní vyklubala princezna v nádherných šatech," vysvětlila Vondráčková. 

Na natáčení pohádky ráda vzpomíná. "Užili jsme si to plnými doušky. Bylo to docela náročné, protože v té době jsme byli zaměstnaní i v divadle a měli jsme spoustu vystoupení. Museli jsme dokonce na některá natáčení létat letadlem, protože se točilo v různých lokacích. Jednak na Barrandově, ale také na Slovensku v Bojnickém zámku a také v Blatné," zavzpomínala zpěvačka.

[chooze:article;value:532463]

Nejvíce miluje hudbu ze Šíleně smutné princezny. "Ta pohádka obsahovala nádhernou muziku Jana Hamra mladšího, tenkrát mu bylo 18 let. Písně, které složil, jsou in i v dnešní době, já je zpívám na koncertě a Vašek také. Krásný je ten duet Znám jednu krásnou zahradu," svěřila se Vondráčková.

Pohádku Šíleně smutná princezna si můžete přehrát už teď na Voyo.

Nový o S tebou mě baví svět. Legendární scéna s Pepínem měla dohru (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.