Zrada, tlak a veřejná podpora. Putina čeká náročný rok, říká astroložka

Do začátku roku 2023 zbývá posledních pár dní a už teď je jasné, že událost, která letošní rok nejvíce ovlivnila, tedy válka na Ukrajině, bude pokračovat i v příštím roce. Pro ruského prezidenta Vladimira Putina, který válku rozpoutal, rozhodně půjde o turbulentní rok. Redakce TN.cz se proto obrátila na astroložku, aby zkusila z hvězd vyčíst, jak se bude Putinovi v příštím roce dařit.

Příliš mnoho povzbudivých slov astroložka, která si nepřála být jmenována, pro Putina nemá. Má jej totiž čekat nesmírně obtížný rok, v němž bude mít jen pár momentů oddechu. Náročný pro něj měl být i letošek, zejména na přelomu října a listopadu. Právě v těchto dnech se ruská armáda postupně začala stahovat z Chersonu, který byl do té doby jediným oblastním městem, které Rusko v rámci invaze dobylo.

[chooze:article;value:480328]

To ale nemá být nic proti tomu, co Putina teprve čeká. "Nejsložitěji vypadá druhá polovina února, kdy se potýká se značnými problémy na domácí scéně a nejsou vyloučeny protesty a projevy nespokojenosti," nastínila astroložka.

Podobně těžká má být také druhá polovina března, i když z trochu odlišných důvodů. "Tehdy bude pod velkým tlakem, který nicméně vyvolává do značné míry svým jednáním sám. V tuto dobu může dobře zapůsobit klid a otevřená informovanost. Veřejná vystoupení mu mohou přinést podporu veřejnosti," předvídá horoskop.

Dalším náročným obdobím má být duben, obzvlášť pak období mezi 20. a 25. dubnem. V těchto dnech horoskop varuje před zákulisními aktivitami a dokonce před možnou zradou. Jediným pozitivem může být podle astroložky krátká vlna podpory veřejnosti, která však nemá mít dlouhého trvání. Ta může přijít na konci dubna a v květnu. Na začátku května také může Putin přijít k finančním zdrojům.

Jediným momentem oddechu má pro Putina být léto. "Červen vypadá poněkud klidněji. V červenci a pak také v říjnu přijde možnost využít informace ve svůj prospěch. Vyjádření v tuto dobu pomáhají, uklidňují a zlepšují obraz nositele horoskopu," přislíbila Putinovi astroložka. Jedinou výjimkou má být konec července. V těchto dnech horoskop předvídá konflikt a zvraty.

[chooze:article;value:481408]

Poklidné léto ale bude jen odpočinkem před náročným podzimem. Problematické má pro Putina být září, kdy není vyloučené jednání proti němu v nejbližších kruzích. Riziko první podzimní měsíc představuje i po zdravotní stránce. O Putinově chátrajícím duševním i fyzickém zdraví se přitom již několik měsíců živě spekuluje.

Ani říjen nebude jednoduchý, spíše naopak. Může za to zatmění slunce, které přijde 14. října a které má vztah k Putinovu horoskopu. "Tyto dny jsou pro něj nebezpečné," upozorňuje astroložka.

Pokud však Putin tyto nebezpečné dny přečká, bude si moct opět trochu odpočinout. Po zbytek roku jej totiž podle horoskopu čeká klidnější období, zejména v porovnání se složitým rokem, který mu hvězdy předvídají.

Putinovi za válku hrozí tribunál. Rusko je podezřelé i z páchání genocidy:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.