Ztracená rodina: Matka přišla o dítě a skončila v léčebně. Teď ji její syn hledá

[chooze:gallery;value:33247]

​Někteří lidé, kteří byli dáni k adopci, nemají vůbec potřebu poznat své biologické příbuzné. Čtyřicetiletý kuchař David ze Skutče to měl naopak a štáb televize Nova se mu rozhodl pomoci. David po celá léta považoval za svou matku přítelkyni svého biologického otce. Kromě lásky prarodičů z otcovy strany nejsou Davidovy vzpomínky na dětství příliš hezké.

Často ho totiž bezdůvodně bili. Další vzpomínky má z dětského domova, kam byl kolem čtvrtého roku umístěn a odkud si ho v pěti letech odvedli adoptivní rodiče. O tom, že s nimi není pokrevně spřízněný, se dozvěděl od babičky, když mu bylo 25 let. Diváci v pořadu Ztracená rodina uvidí, jak se David ve svých 40 letech dozví, jak o něj jeho máma přišla, jak se následně pokusila o sebevraždu a pak skončila v léčebně.

[chooze:article;value:521453]

​Druhý příběh patří 27leté mamince tří dětí Kristýně, která byla bezprostředně po porodu dána k adopci a dnes touží poznat své biologické příbuzné. O své adopci se dozvěděla kolem osmého roku. Kristýna měla štěstí, že na dětství v adoptivní rodině může láskyplně vzpomínat.

Jenže když jí bylo 21 let, její adoptivní otec se oběsil a se svou adoptivní mámou se už nevídá. Přesto je oběma vděčná a považuje je za své rodiče. Tato ztráta ji přiměla k tomu, že začala intenzivně hledat ty biologické. Podívejte, jak jí Ztracená rodina pomohla.

Sledujte pořad každý čtvrtek v 21:35 na Nově, nebo s týdenním předstihem na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.