Ztracené kufry a zmeškaný let. Dara Rolins popsala horor na dovolené

[chooze:gallery;value:29862]

Dara Rolins zná úskalí cestování jako vlastní boty. Sama pravidelně pendluje mezi Českem, Slovenskem a Itálií, kde žije její miláček Pavel Nedvěd. Rozhodla se proto své sledující o prázdninách pozvednout na duchu a popřát jim krásné prázdniny bez potíží. "Hello z Prahy. Vím, že prázdniny ještě nekončí, ale i tak vám chci popřát šťastné cesty, přesuny, odlety a návraty domů. Toto léto je opravdu hořící a na některých místech víc, než bychom chtěli," napsala na sociální sítě Dara.

Podle zpěvačky je ale vždy důležitý pozitivní přístup. "Mějte pevné nervy při všech těch dovolenkových aktivitách, zmeškané lety a ztracené kufry už beru jako samozřejmost cestovatelské rozmanitosti. Hlavně štěstí a bez zranění," dodala popová legenda.

[chooze:article;value:514454]

Sama už během léta zavítala do několika zemí a užila si trochu exotiky a sluníčka. Jenže cesty doprovázely komplikace. "Cestování už není ani zdaleka, co bývalo, myslím leteckou dopravu. Lety mají zpoždění, nenavazuje to, jak to má, a kufry se ztrácí. A bohužel obětmi těchto příběhů jsme i my, během dovolené se nám to stalo už dvakrát, a to léto ještě nekončí," svěřila se zpěvačka redakci TN.cz.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

"Naštěstí to bylo vždy s dobrým koncem, jenom jsme se někde zdrželi, přespali na hotelu a pak pokračovali v letu. Kufry nám pak přijely třeba o dva dny později. Zažila jsem ale i to, že jsem je postrádala dokonce několik týdnů, ale nakonec dorazily. Vždycky se všechno našlo, až na jednu výjimku, kdy jsem letěla z Kuby a někdo mi vybral z kufru kubánský rum," zasmála se Dara.

Dara Rolins našla konečně toho pravého. Nedvěd udělal na druhé výročí krásné gesto (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.