Ztracený dabér Pantůček má narozeniny. Jeho přátelé se bojí, že už se nevrátí

[chooze:gallery;value:33151]

Své rodině řekl, že plánuje cestovat, ale už několik týdnů o sobě nedal vědět. Ve čtvrtek by dabér Zbyšek Pantůček oslavil 56. narozeniny, ani v tento den se však blízkým neozval. Podle jeho kolegů si umělec procházel velmi těžkým obdobím, a proto se začínají obávat nejhoršího.

"Vím, že měl řadu let psychické problémy. A někdy se i stalo, že takto zmizel, ale nikdy to nebylo na tak dlouhou dobu, proto jsou z toho všichni takoví nesví. Doufáme, že se to brzy nějak vyřeší a že se Zbyšek někde objeví," řekl pro redakci TN.cz herec Aleš Háma.

[chooze:article;value:521872]

Podle dabéra Bohdana Tůmy měl v sobě Pantůček spoustu démonů, které tlumil přílišným pitím. "Je to nesmírně citlivé. Slyšel jsem ale od spousty lidí, že byl na alkoholu. A ve spojení s antidepresivy to je nebezpečné. Podle jeho partnerky to trvalo několik let a ten stav se bohužel postupně stupňoval k horšímu," vysvětlil Bohdan Tůma podle webu Extra.cz

Špatný psychický stav se bohužel podepsal i na Pantůčkově profesním životě, postupně přišel o většinu zakázek i divadelní angažmá. "Pak už byl bohužel nespolehlivý tak, že se ho báli obsazovat i do dabingu," ozřejmil jeho kolega.

[chooze:article;value:521162]

Ve Zbyškův návrat už přestává věřit. "Nedejbůh, jestli se kvůli ztrátě všech příležitostí nerozhodl jít tou nejhorší cestou, místo aby nastoupil léčení. Najednou není a nikdo nevíme, co s tím dělat. A já se moc bojím, že naděje v zázrak se postupem času prudce snižuje," rozesmutněl se Tůma.

Zmizel známý dabér Zbyšek Pantůček. Neozval se ani rodině (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.