Ztracený se zapsal do historie české muziky. Od koncertování si dává pauzu

Většina fanoušků Marka Ztraceného byla před osmou hodinou večer už uvnitř stadionu a všichni netrpělivě očekávali začátek jeho třetího koncertu. Český slavík se v neděli na pódiu v pražském Edenu představil naposledy.

Na předešlých dvou vystoupeních totiž oznámil, že si od koncertování dá na nějaký čas pauzu a bude se věnovat své rodině. Tato informace sice jeho fanoušky trochu zklamala, ale samozřejmě vše přijali s pochopením a jeho vystoupení si užívali do poslední chvíle.

[chooze:article;value:509649]

Marek Ztracený připravil pro své příznivce strhující show, na kterou jen tak nikdo nezapomene. Koncerty v Edenu připravovaly stovky lidí a pracovalo se téměř nepřetržitě pět dní v kuse. Velkou podívanou si během prvních dvou dnů nenechalo ujít více než 70 tisíc fanoušků. Někteří na svého idola čekali dokonce i několik hodin.

V pátek přesně v osm hodin večer vypukl první koncert. Zpěvák hned v úvodu rozezpíval celý Eden. A jinak tomu nebylo ani další den. Sobotní koncert se ale od toho předchozího trochu odlišoval. Fanoušky překvapil chvilkový déšť, ten jim ale rozhodně náladu nepřekazil.

Publikum Ztraceného v sobotu vyčkávalo i na speciální překvapení, které jim zpěvák tajil až do poslední chvíle. Oznámení svatby všechny fanoušky dojalo a nadšení byli i z velkolepé show plné hudby, emocí a zajímavých hostů, jako byli rapper Rytmus, zpěvačka Marta Jandová, zpěvákův syn Marek. A díky obrazovkám mohli diváci vzpomenout i na milovanou Hanu Zagorovou.

Megakoncerty Marka Ztraceného navštívilo celkem více než 100 tisíc diváků a vyprodaným stadionem tři dny za sebou se beze sporu zapsal do historie české muziky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.