Ztracený třikrát vyprodal Eden. Fanoušky překvapil novým klipem

Stadion, na kterém se splní sny. Právě tak to bude už 16., 17. a 18. června vypadat v pražském Edenu. "Na každý koncert i pro dvacet lidí, když jsme hráli na návěsu od traktoru, rád vzpomínám. Hrál jsem jako, kdyby byl v O2 aréně anebo na nějakém stadionu, občas to bylo i komické, ale o to víc se teď těším do Edenu, protože tam se to všechno stane, všechny ty dětské sny," sdělil zpěvák.

Marek Ztracený se díky plnění snů zapíše do české historie. Dokáže totiž to, co ještě nikdo před ním. Jeho fanoušci třikrát zaplní pražský stadion v Edenu. Nezapomenutelnou hudební show tak přímo na místě uvidí přes 100 tisíc lidí. Fanoušci o to, aby si koupili lístky, svedli nelítostný on-line souboj.

"Tenhle úspěch je díky mým fanouškům. Těm to teď musím vrátit se vším všudy a musí dostat to, co si zaslouží," řekl Ztracený. Největší stage, nejmodernější technika, nejvíc fanoušků na jednom místě. To je hudební show, kterou Česko v podání českého interpreta nezažilo desítky let.

[chooze:article;value:477906]

"Je tam hromada místa, bude tam hromada lidí," poznamenal zpěvák. "Budu dost mezi nimi, všechno uvidí. Je to myslím největší stage, která tady kdy byla. Musí to přivézt 32 kamionů a je to fakt velkolepé. Doufám, že si to fanoušci užijí," dodal.

Zpěvák se na největší událost v hudební kariéře pečlivě připravuje. Odstartoval sérii, jak ji sám nazývá, zahřívacích koncertů. "Cesta vede přes Loket, Slavkov, Ostravu a skončí to směr Eden," prozradil.

Na počest koncertů v Edenu a splněných snů v úterý Ztracený připravil fanouškům překvapení. Tuhle zbrusu novou píseň a videoklip:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.