Ztráta, rozchod či nová naděje. Pátek 13. října přinese závratné změny

Pátek 13. 10. letos přináší změny, které jsou nutné k dalšímu vývoji. "Třináctka je symbol smrti a znovuzrození na mnoha úrovních. Rozlučte se s tím, co už není blahodárné, nepřináší užitek ani radost, i když to bolí. Nebojte se těchto změn, sice něco ukončíte nebo ztratíte, ale otevře se něco nového, zajímavějšího a přínosnějšího," prozradila numeroložka.

Číslo 13 podle ní vytváří v životě zvláštní soubor problémů, kterým je často obtížné porozumět a vyrovnat se s nimi. "Jedná se o transformaci a většinou i přirozený konec něčeho, co už v našem životě přestalo dávat smysl. Ať se jedná o vztah, zaměstnání, peníze, majetek, ale i negativní emoce, které nás drtí," zmínila Lenka Lippertová Suchardová.

Rozhodně ale tento den není o tom, že bude vše špatně. "Život nám dává mnoho indicií, které by nás měly popostrčit k uvědomění, co dělat jinak, kde ubrat nebo čeho se zbavit. Většina z nás má však hlavu zaměstnanou běžným životem a na toto už nezbývá kapacita. Když pak přijde den s číslem 13, začnou pak tzv. lítat třísky," popsala.

[chooze:article;value:523085]

​​Negativní emoce vás ale můžou zasáhnout. "Nemusí se nám to, co den přinese, líbit. Můžeme se cítit nejistě, zmateně a opuštěně," upozornila numeroložka, ale doplnila, že přitom má číslo 13 pozitivní náboj, i když to tak nevypadá. "Pomáhá nám opustit zajetý stereotyp, ukončit životní etapu a uzavřít nefunkční vztahy," dodala s tím, že váš život může získat nový řád. 

Dopoledne byste měli být aktivnější ve věcech, které dlouho odkládáte. "Navíc se šarmem a sebevědomým vystupováním dokážete hravě přesvědčit druhou stranu o svých kvalitách, profesionalitě či pravdě. Štěstí vám přeje více při osobním jednání. Pokud přemýšlíte nad stěhováním, dneškem se posunete o několik jasnějších kroků dále," řekla Lippertová Suchardová.

[chooze:article;value:480561]

​"Měli byste si dávat pozor, aby nedošlo k poranění končetin, páteře či hlavy. Někteří lidé budou nervózní, proto nejednejte zbrkle, nezapojujte se do dění, a hlavně se nenechte vyprovokovat k hádce. Prokládejte práci odpočinkem, fyzickou aktivitu duševní činností a povinnosti zábavou. Pak vás žádná situace nezaskočí," poradila.

Večer se raději stáhněte a hledejte uspokojení v oblasti domova či přátel. "Podělte se s nejbližšími o své zážitky či sny, anebo si sami pro sebe vytvořte atmosféru, kterou si po týdenním shonu zasloužíte. Usmívejte se a kochejte se obyčejnými radostmi, ať se jedná o jídlo, odpočinek, pohyb, krásu, nebo city," uzavřela Lippertová Suchardová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.