Zvolte internetovou ikonu. Nominujte ji v anketě Czech Social Awards

[chooze:gallery;value:32125]

​Jubilejní desátý ročník prestižní ankety Czech Social Awards se blíží a ocení nejen osobnosti sociálních sítí, ale i projekty, firmy a inspirativní obsah. Kdo získá nominaci, je ale i na vás. Až do 21. září můžete nominovat na těchto stránkách své oblíbené profily v kategoriích: INFLUENCER, YOUNG IMPACT, CONTENT, RESPONSIBILITY BRAND, STARTUP a PROJECT. 

Nominovaní musí být autentičtí, kreativní, originální a schopní budovat silnou komunitu na sociálních sítích, měli by mít odvahu přinášet inovativní perspektivy a inspiraci pro své sledující, dále také přínos v oblasti společenské odpovědnosti a pozitivní motivaci.

[chooze:article;value:509410]

​"Pokud bych měl vybrat jednu jedinou skupinu, pro kterou bych chtěl mít sociální sítě, jsou to mladí lidé, kteří se rozhodují, co v životě dál dělat. Já mám tu čest jim být pozitivním vzorem a ukázat jim krásu práce, která se jmenuje urgentní medicína. Největší odměna jsou zprávy, že díky mým radám na sociálních sítích se někomu podařilo zachránit lidský život. Sociální sítě se staly součástí mého vesmíru," řekl loňský vítěz Marek Dvořák.

Z nominovaných poté odborná porota vybere pět za každou kategorii, pro které budete opět moci hlasovat vy od 15. do 30. října. Speciální finálový večer se bude konat 16. listopadu a provede jím moderátorka Zorka Hejdová. Tématem tohoto ročníku je Mirror (v překladu zrcadlo). Ocenění tak poukazují na to, že sociální sítě jsou odrazem společnosti a mají vliv na vnímání reality. Mediálním partnerem ankety je i televize Nova.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.