Zvrat v kauze zmizelé Maddie. Uniklé dokumenty potvrzují únos dítěte

[chooze:gallery;value:30475]

​Tříletá Maddie McCannová zmizela v roce 2007 během dovolené v Portugalsku. Její další osud je stále neznámý. Hlavním podezřelým z únosu britské dívenky je 46letý Němec Christian Brückner, který byl již dříve odsouzen za pedofilii. 

Brückner si momentálně odpykává sedmiletý trest odnětí svobody za znásilnění 72leté americké turistky ve stejném letovisku, ve kterém zmizela Maddie. Stalo se to v roce 2005. Uniklé soudní dokumenty nyní odhalily, že v roce 2006 se Brückner měl dopustit dalšího sexuálního útoku, píše Daily Mail.

Němec dle dokumentů údajně zaútočil na 14letou dívku a následně ji měl připoutat ke sloupu ve svém pronajatém domě v Portugalsku. Brückner je obviněn z toho, že ji bičoval a nutil ji k sexuálním praktikám, přičemž si útok údajně nahrál na videokameru.

[chooze:article;value:535264]

​Dokumenty předložené německému soudu nadále tvrdí, že 7. dubna 2007, tedy necelý měsíc předtím, než se Madeleine 3. května téhož roku ztratila, si vyhlížel děti na pláži, píše web Express.uk.

Celkem má být muž souzen za pět samostatných útoků, které se údajně odehrály v průběhu 17 let. Detektivové Brücknera obviňují, že malou Madeleine unesl a zabil. Ani po letech vyšetřování ale stále nebyl formálně obžalován.

Podle policie tělo Maddie zřejmě skončilo v přehradě. Loni provedli velké pátrání (5/2023): 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.